+31(0)6 429 16 446 info@kamppromogifts.nl
Hamamdoek

Hamamdoek – Strandtas

Hamamdoek
– 100 x 180 cm – 100% katoen –
fouta – saunadoek – pestamal – sneldrogend – cadeau – koker – stranddoek

Wat is er fijner dan liggen op een zachte hamamdoek? Kies jouw eigen prachtige hamamdoek van superieure kwaliteit! De hamamdoeken van Take A Towel ook wel bekend als saunadoek of fouta zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren, zodat je altijd iets kunt vinden wat bij je matcht. De hamamdoeken zijn circa 100x180cm groot en van 100% katoen van de beste kwaliteit, waardoor ze heerlijk aanvoelen, een prachtige uitstraling hebben en zeer snel opdrogen. Handig voor bij een lekker dagje op het strand of in de sauna. Alle hamamdoeken zijn lekker groot qua formaat, dus weet je zeker dat je alle ruimte hebt op je saunadoek voor een boek, tijdschrift of om andere spullen naast je neer te kunnen leggen. Geniet van de zon en sla de doek gemakkelijk om je heen wanneer je een stukje gaat wandelen!

Wat is een hamamdoek?
Een hamamdoek, ook wel geschreven als hammamdoek, is een rechthoekige zachte handdoek die zijn oorsprong vindt in Turkije, waar men de doek gebruikt in het badhuis ‘de Hamam’. Door het hoogwaardig handgeweven katoen voelt de hamamdoek lekker aan, droogt deze snel en weegt de handdoek slechts 400 gram. Zo is deze doek zeer geschikt als badhanddoek, strandhanddoek of voor een handdoek in de sauna. De hamamdoeken van Take A Towel zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit 100% katoen, waardoor deze heerlijk aanvoelen op je huid. En door de leuke kleuren, ben je helemaal in stijl wanneer je deze doek gebruikt als omslagdoek.

Hamamdoeken
Strandtas

Strandtas
De zomer is begonnen! We gaan allemaal weer weekendjes weg, dagjes naar het strand of lekker op vakantie. Hoe fijn is het dan om een grote shopper te hebben die multi inzetbaar is.
Perfect om al je spullen in mee te nemen, je boodschappen mee te doen, het speelgoed van de kinderen mee te sjouwen en je grote badlakens in te dragen.