+31(0)6 429 16 446 info@kamppromogifts.nl

Pro-Paraplu

De paraplu, onmisbaar in het Nederlandse klimaat en altijd prominent aanwezig op de vele druilerige dagen die ons koude kikkerlandje telt. Bedrukte paraplu’s rechtstreeks uit de fabriek en daardoor tegen zeer concurrerende prijzen! Al mogelijk vanaf 1000 stuks! (design en golf/storm paraplu al vanaf 250 stuks).

We bieden een keuze uit een scala aan kleuren.
Maak de paraplu uniek door er uw eigen logo en boodschap, in full colour, op te laten drukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beschermd tegen de regen, verzekerd van een succesvolle promotie.

Hoogwaardige kwaliteit:
Onze paraplu’s worden vervaardigd door specialisten. Dagelijks wordt erop toegezien dat de kwaliteit van ons handgemaakt product gewaarborgd blijft. De productie, maar ook het materiaal, zijn aan strenge eisen gebonden. Voor het regenscherm wordt Pongé Zijde gebruikt. Deze hoogwaardige textielsoort biedt tal van voordelen: Het is sterk, heeft een mooie natuurlijke uitstraling, laat zich gemakkelijk bedrukken en is in iedere gewenste kleur leverbaar.

Concurrerende prijzen:
Met Pro-paraplu bent u verzekerd van concurrerende prijzen omdat we ons product rechtstreeks vanuit de fabriek leveren.

We werken volgens het aloude principe: Afspraak is afspraak. Dit ziet u direct terug in onze offertes. We leveren kwaliteit tegen een all-in-prijs. Productie, bedrukking en levering worden samen verrekend tot één prijs, exclusief BTW. Wij sturen geen onverwachte facturen op basis van nacalculatie.

Inclusief levering:
De kosten voor het leveren van uw totale order op één afgesproken adres in Nederland is door Pro-paraplu opgenomen in de all-in-prijs.

Betaling:
Na de bevestiging van uw order, dient 30% van het totale orderbedrag aanbetaald te worden.

Uw persoonlijke paraplu – in slechts 8 stappen:

  1. U maakt een keuze uit de diverse soorten paraplu’s uit het assortiment van Pro-paraplu.
  2. U maakt een keuze voor de kleur van het regenscherm.
  3. U bepaalt het aantal paraplu’s dat u wilt bestellen.
  4. U stuurt Pro-paraplu de opdruk voor uw paraplu digitaal toe. (Vermeld tevens de PMS-kleur en de gewenste breedte van de opdruk.)
  5. U ontvangt een bevestiging van de order in de vorm van een aanbetaling nota. (De aanbetalingsnota bedraagt 30% van het totale orderbedrag.)
  6. Na de ontvangst van uw aanbetaling wordt de order in gang gezet.
  7. U voorziet Pro-paraplu van het door u gewenste afleveradres in Nederland.